март 2019

Проф. дтн инж. Цоло Вутов бе удостоен със Специална награда за изключителен принос за българската икономика, научната и развойна дейност в 13-то издание на годишните награди "Инвеститор на годината" на Българската агенция за инвестиции (БАИ).

Високото отличие бе връчено на управителя на Геотехмин ООД от министъра на икономиката г-н Емил Караниколов на тържествена церемония в НДК. „Дълбок поклон пред този велик българин“ – каза г-н Караниколов. "Това е изключителна награда, която много ценя. Тя е за мен, но тя е и за целия ми колектив, на който благодаря - заяви проф. Вутов и отправи послание към младите хора: „Инвестирайте и работете в България. Тук има голямо бъдеще".

Наградата е лична и се връчва на проф. Вутов за заслугите му като индустриалец, инвеститор, учен и общественик. Дружествата от група ГЕОТЕХМИН са изградили някои от най-знаковите проекти в минната индустрия, строителството, инфраструктурата, екологичния инженеринг и имат принос за нарастването на БВП на страната. Проф. Вутов има изключителни заслуги и като учен и общественик - председател на Научно-техническия съюз по минно дело, геология и металургия, член на УС на БТПП, Националния борд по туризъм, Консултативния съвет на КРИБ и др.

На официалната церемония в София бяха наградени най-големите инвеститори на 2018 г.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.