ноември 2018

Завърши регионалният конкурс за ученически творби на тема „140 години свобода. Героите и събитията от моя роден край“, организиран от Геотехмин и Елаците-Мед в рамките на програмата за корпоративна социална отговорност „Култура и национална идентичност“.

Инициативата се провежда за четвърта поредна година, като в тазгодишното състезание участваха ученици от 12 училища от районите на дейност на двете фирми. Авторитетно и независимо жури оцени 181 работи в категориите „рисунка“ и „писмена творба“ на ученици от 5 до 12 клас. Наградените 96 творби бяха събрани и отпечатани в книжки.

Конкурсът завърши официално с тържествени събития в гр. Етрополе и с. Мирково, на които присъстваха отличилите се ученици, техните ръководители и партньори на инициативата. Победителите на 1-во, 2-ро и 3-то място имаха възможността да подредят големи пъзели по картините „Пътят към София“ и „Ботев и Левски“ на майстора на историческата живопис - художника Васил Горанов.   

View the embedded image gallery online at:
https://www.geotechmin.com/arhiv-novini/689-140#sigFreeId162f5609da

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.