ноември 2018

Над 100 студенти се запознаха с възможностите за стаж и работа, които компанията предлага

Геотрейдинг АД участва за първи път в тазгодишното издание на „Дни на кариерата“ в Техническия университет-София. Събитието се проведе на 23 и 24 октомври на територията на университета в София и събра десетки фирми, обединени от желанието да намерят най-подходящите стажанти и свои бъдещи служители.

Над 100 студенти от различни курсове и специалности посетиха щанда на Геотрейдинг АД и се запознаха с дейността на компанията и предложенията за стаж и постоянна работа.

„Благодаря на ректора на Техническия университет проф. Георги Михов и на организаторите на събитието от Кариерния център на университета за чудесната възможност да се срещнем директно със студентите и да им разкажем за нашата компания. Впечатлени и обнадеждени сме от активността и желанието на младите хора да трупат опит и трудови навици в реалния сектор. За нас ще бъде отговорност, но и привилегия да предадем знанията на експертите от компанията на тези млади хора, които са бъдещето на страната ни“, коментира изпълнителният директор на Геотрейдинг АД д-р Иван Вутов.

Дружеството предлага платени стажове в различните отдели, както и в двата сервизни центъра за строителна и специализирана техника ProAuto в София и Етрополе. Стажовете се договарят индивидуално с всеки студент, съобразяват се с учебната програма, за да отговорят в пълна степен на нуждите и желанията на младите хора за време на провеждане и продължителност на стажа. След приключването му студентите получават препоръка от Геотрейдинг АД, а някои от тях и предложение за постоянна работа. Младите хора, които посетиха щанда на фирмата, оцениха високо гъвкавостта на компанията по отношение на условията за стаж. Освен това дружеството представи и отворените си позиции за постоянна работа, които привлякоха вниманието предимно на студентите от по-горните курсове.

Геотрейдинг АД организира и томбола с награди за студентите на Техническия университет - София, които избраха да участват в нея. В края на втория ден от събитието представители на фирмата изтеглиха 10 студенти, на които ще бъдат предоставени фирмени подаръци от дружеството.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.