юли 2018

С грижа за добрата професионална реализация на младите хора през 2018 г. Елаците-Мед АД  стартира за осми пореден път Стажантска програма за специалисти без стаж по специалността или студенти, обучаващи се в последните курсове на технически и икономически специалности на различни висши учебни заведения в страната.

Стажът, който дава възможност на младежите да придобият опит в реална работна среда, е платен и се провежда в Рудодобивен комплекс, гр. Етрополе, и в Обогатителен комплекс, с. Мирково.

Лятната Стажантската програма - 2018 започна на 2 юли и ще продължи до края на септември. Тази година в дружеството се обучават 19 стажанта, 6 от които стажуват в Рудодобивен комплекс в участъците „Добивен“ и „Пробивно-взривни работи“, в цеховете „Рудник“, „Корпус едро трошене“ и в отдел „Геоложки“. В Обогатителен комплекс придобиват опит 13 стажанта в цеховете „Мелнично-флотационен“, „Средно и ситно трошене“, „Водно и хвостово стопанство“, в Химическа лаборатория, в дирекциите „Търговия“ „Човешки ресурси“, „Административни и социални дейности“- с. Мирково и Комплекс „20-ти април“, гр. Копривщица.

За стажуващите по цехове са осигурени работно облекло и лични предпазни средства, транспорт до работното място, безплатно общежитие, както и ползване на столовете на двата производствени комплекса. Стажуващите задължително преминават инструктаж по охрана на труда и техника на безопасност. Наставниците ги запознават и с Правилника за вътрешния трудов ред , който те, като част от колектива, трябва да спазват.

Летният стаж е част от програмата за корпоративна социална отговорност и важен елемент от ефективната политика по управление на човешките ресурси на дружеството. Досега в стажантските програми са получили опит повече от 200 студенти от различни специалности, като 33-ма от тях вече се присъединиха към екипа на Елаците-Мед АД.

 

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.