юни 2018

Международният ден на детето – 1 юни, бе отпразнуван със специално внимание към най-малките. Децата на служителите от групата компании ГЕОТЕХМИН се впуснаха в приключения на събитието „Островът на машините“, организирано от „Геотрейдинг“ АД на територията на сервиза ProAuto в София.

Събитието бе награда за всички малчугани, включили се в творческия конкурс. С рисунки, макети на машини, стихотворения, разкази и песни децата и тази година показаха своя талант и необятното си въображение по две теми – „Ако бях вълшебник“ и „Машините на бъдещето“.

Преди най-очакваната част от празника – награждаването на победителите в конкурса и раздаването на всички награди, децата и техните родители почетоха с минута мълчание Деня на Ботев и загиналите за свободата на България.

Награждаването предизвика силни емоции у участниците, които с вълнение очакваха да разберат кои са победителите. Те бяха избрани лично от изпълнителния директор на „Геотрейдинг“ АД г-н Иван Вутов. В трите възрастови категории - до 5 г., от 6 до 9 и от 10 до 12 г. бяха връчени награди за първо, второ и трето място, както и специални награди за авторска песен и уникални проекти. За участието си в конкурса всички деца получиха подаръци от „Геотрейдинг“ АД.

На 3 юни в Археологическия парк „Тополница“, село Чавдар, се проведе и детско парти за децата на Геострой АД. В събитието се включиха приблизително 250 участници, от които около 90 деца от град София, от района на Етрополе и на общините от Средногорието. За доброто настроение на гостите се погрижи екип от аниматори, които бяха подготвили за децата дискотека, много изненади, игри и забавления подходящи, както за най-малките, така и за по-големите. На огромно бяло платно, озаглавено „Децата на Геострой рисуват“, малките художници имаха възможност да оставят своите послания, да нарисуват мечти и усмивки или просто да сложат отпечатък. Всички участници получиха подаръци.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.