Компанията Геострой, една от водещите в строителния бранш в България, предоставя шанс на млади хора да се включат в лятната й Стажантска програма 2018. Дружеството обяви началото на кампанията си по време на Националните дни на кариерата 2018 – Добра Кариера, Добър Живот (13-14 март т.г.) в София. Стотици студенти и кандидати за обявените свободни работни позиции през март посетиха щанда на Геострой и проявиха интерес към възможностите, които предоставя стажът и перспективите да станат част от екипа на Геострой.

Стажантската програма 2018 е част от социалната отговорност на дружеството. През тази година тя е насочена към студенти, завършващи трети, четвърти и пети курс на обучение и ще се реализира през месеците юли, август и септември. По време на платения стаж в Геострой студентите ще имат възможност да се запознаят отблизо с широкия спектър от услуги, които дружеството предлага, да участват в разработването на проекти и да работят под надзора на добре обучени ментори. След преглед и оценка на представянето от страна на стажантите компанията ще осигури възможност на най-добре представилите се да получат предложения за работа в Геострой.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.