август 2017

По традиция на Деня на миньора бяха връчени награди на БМГК за постигнати най-високи резултати през изминалата година. Сред отличените компании бе и Елаците-Мед АД, която получи престижната награда за иновации в раздел “Големи предприятия“.

Отличието бе връчено от заместник-министъра на енергетиката Жечо Станков и председателя на БМГК проф. Николай Вълканов на изпълнителния директор на дружеството, инж. Драгомир Драганов. Наградата се присъжда за внедрената система за високоточно позициониране на машините в рудник „Елаците“ ProVision®, с която е надградена диспечерската система Dispatch® за управление на минните процеси и по-точното им планиране. ProVision® e GPS система за позициониране с точност до 10 см. на всяка една машина – багер или сонда, с което се постига още по-висока ефективност на производствения процес. Ръководството и служителите на Елаците-Мед АД и на група ГЕОТЕХМИН с чувство на гордост и удовлетвореност приемат нагарадата, която е признание за професионализъм и отговорност, за ефективното и устойчивото развитие на компанията.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.