май 2015

В знак на признателност за оказаните подкрепа и съпричастност към каузите на Червения кръст през 2014-та година, Българският червен кръст (БЧК) награди институции, индивидуални и корпоративни дарители и медии. Наградите бяха връчени на 8 май 2015 г. в централата на БЧК от председателя на хуманитарната организация в България, г-н Христо Григоров. 

Сред компаниите Геотехмин ООД и Елаците-Мед АД бяха отличени като най-големите корпоративни дарители за изминалата година на изпитания и бедствия, подкрепили дейността на БЧК. Инж. Добри Цветков получи наградите за двете дружества и благодари от името на ръководството за оказана чест. 

Сред наградените бяха и вицепрезидентът на Република България г-жа Маргарита Попова, която получи плакет за общ принос към хуманитарните каузи на БЧК и за подкрепата, възстановяването и популяризирането на Международния варненски фестивал на червенокръстките и здравни филми. Еврокомисарят г-жа Кристалина Георгиева получи плакет за най-голям индивидуален дарител. Други компании и медии също получиха награди.

На 8 май се отбелязва Световния ден на Червения кръст и Червения полумесец, който през 2015 година е посветен на 50-годишнината от приемането на фундаменталните принципи на Движението и е под надслов „Принципите на Червения кръст в действие“.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.