септември 2016

Компанията Геострой АД, част от група ГЕОТЕХМИН, бе избрана за изпълнител на проект за реконструкция, основен ремонт, преустройство и пристрояване на съществуваща сграда на Американски колеж в София. С официална церемония и първа копка на 21 септември 2016 г. бе даден старт за началото на строителните дейности.

За първи път от 30-те години на миналия век насам  на територията на колежа се осъществява подобен строителен проект. Неговата реализация стана възможна благодарение на Фондация „Америка за България“, която предоставя близо 80% от общата стойност на проекта.  Останалата част от сумата е набрана с подкрепата на програмата  ASHA (Американски училища и болници в чужбина) на Американската асоциация за международно развитие USAID и други частни и институционални дарители.

Дружеството Геострой бе определено за изпълнител в многоетапна тръжна процедура. Строителните дейности на територията на колежа ще продължат 14 месеца. Новият учебен комплекс ще има библиотека и медийна зала, зала за сценични изкуства и представления, учебни аудитории, трапезария, както и други съвременни помещения и оборудване и ще предоставя на учениците от колежа възможности за образователни, извънкласни и развлекателни дейности на световно ниво.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.