юли 2016

През май 2016 г. приключи регионалният конкурс „Мечта за свобода“, организиран от Елаците-Мед АД и Геотехмин ООД. Ученици от I до VIII клас в седем училища от градовете Етрополе, Златица, Копривщица и селата Мирково, Челопеч и Чавдар се състезаваха в три възрастови групи в категориите рисунка, съчинение/есе и стихотворение. Общо 369 ученици от седемте училища участваха в конкурса  и дадоха воля и израз на своето разбиране за свобода. Авторитетно тричленно жури прегледа и оцени предадените работи. В навечерието на 24 май победителите получиха предметни награди и грамоти, а училищата партньори в конкурса, пособия за учебния процес.

Конкурсът за рисунка, съчинение и стихотворение се провежда за втора поредна година и е част от програмата за корпоративна социална отговорност на двете дружества в регионите, където развиват дейност. Миналогодишният конкурс на тема „Родният край в моите очи“ събуди  интереса на учениците и това мотивира компаниите да продължат с инициативи, които възпитават и развиват у подрастващите родолюбието, въображението и само изявата. В конкурса „Мечта за свобода“ спечелилите първо, второ и трето място в различните категории са  189, с  95 повече от наградените участници през 2015 г.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.