април 2016

За шеста поредна година Елаците-Мед АД стартира лятна стажантска програма. Дружеството предлага платен стаж, който ще се проведе в периода между юли и септември 2016 г. на територията на Рудодобивния комплекс край гр. Етрополе (на 100 км. от гр. София) и Обогатителния комплекс в с. Мирково, (на 80 км. от гр. София). Основната цел на стажантската програма е привличането на млади специалисти, като им се дава възможност за професионално ориентиране в реални работни условия.

Не на последно място е приемствеността между поколенията и предаването на  натрупаните знания и опит, както и подбор и развитие на кадри, необходими за производствените направления на фирмата.

Лятна стажантска програма 2016 е насочена към студенти ІІІ, ІV и V курс или млади специалисти без професионален опит, които имат желание и са мотивирани да  приложат на практика знанията си в голямо и устойчиво работещо предприятие.

Срокът за подаване на документи и кандидатстване е не по-късно от 1 май 2016. Предлаганите условия и изисквания за лятна стажантска програма можете да видите тук.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.