март 2015

Геотехмин ООД и Елаците-Мед АД участваха в XVI-то подред издание на форума „Национални дни на кариерата“, което се проведе на 10 и 11 март 2015 г. в НДК. Тази година във форума над 120 фирми представиха своите стажантски програми. Програмите предизвикаха голям интерес у младите хора и представителите на кариерните центрове.

С участието си в това кариерно събитие фирмите в група ГЕОТЕХМИН започнаха набирането на кандидати за стаж. През 2015-та година фирмите са обявили общо 74  стажантски места, като 48 от тях са за Елаците-Мед, 5 са за Геотехмин и 21  - за други дружества от групата.

Стажът е възможност за кариерно ориентиране и реализация на младите кандидати. Чрез предоставянето на работни места и инвестиране в развитието на младите специалисти, фирмите в групата осъществяват част от своя ангажимент, свързан с политиката по управление на човешките ресурси.

За повече информация за стажантската програма на Елаците-мед АД може да пишете на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или посетете кариери.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.