август 2013

Елаците-Мед АД получи годишната награда на Българската минно-геоложка камара (БМГК) за най-високи производствени резултати в подотрасъл "Рудодобив". Грамотата бе връчена на изпълнителния директор на дружеството инж. Добри Цветков от председателя на БМГК д-р инж. Лъчезар Цоцорков по време на националното честване на Деня на миньора – 18 август 2013 г.

Д-р инж. Цоло Вутов, в качеството си на председател на Научно-техническия съюз по минно дело, геология и металургия, поздрави всички заети в бранша. Той подчерта, че в българската минна индустрия работят над 30 000 пряко заети служители и тя е в основата на икономическата и социалната сигурност на страната. Рудодобивните дружества инвестират все по-значителни средства в иновативни технологии за по-ефективно производство, в развитие на регионите и в опазване на околната среда. "Успехът ни е немислим без подкрепата на държавата и сътрудничеството със социалните партньори", каза д-р инж. Вутов.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.