март 2013

Започна набиране на кандидати за платен стаж в дружества от групата фирми ГЕОТЕХМИН. Стажантската програма, която стартира за първи път в Геотехмин ООД през 2009 г., вече се провежда и в Геострой, Геотрейдинг, Елаците-Мед и Пътна компания. Стажантските програми в групата ГЕОТЕХМИН са част от политиката за инвестиране в професионалното ориентиране, заетостта и бъдещото развитие  на младите хора и осигуряване на приемственост и организационно развитие в нашите дружества.

ГЕОТЕХМИН се стреми да предоставя едни от най-добрите работни места в страната. Стажът дава възможност на студенти и млади специалисти да натрупат практически опит и знания в реална работна обстановка и под ръководството на доказани специалисти.

Началото на тазгодишната стажантска кампания започна с участието на Геотехмин и Елаците-Мед в изложението "Национални дни на кариерата 2013", което се състоя на 12 и 13 март 2013 г. в Националния дворец на културата. Представянето на стажантските програми предизвика голям интерес от страна на младите хора и представителите на кариерните центрове.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.