март 2012

За четвърта поредна година Геотехмин ООД участва в най-големия форум за студентски стаж и кариера "Национални дни на кариерата 2012", който се проведе на 13 и 14 март в зала "Арена Армеец", София.

И тази година Геотехмин подкрепи образованието и младите хора като потвърди намерението си да предостави шанс за професионална ориентация и възможност за бъдещо кариерно развитие на студентите.

В своята Стажантска програма 2012 Геотехмин ООД обяви 25 стажантски позиции. Студентите отново ще имат шанс да покажат своите знания и мотивация за работа под менторството на изявени в своята област специалисти. Новото тази година е, че за някои стажантски позиции, които са приоритетни за дружеството, е предвидена по-голяма продължителност на стажа.

За втори пореден път във форума участва и Елаците-Мед АД. Водещото в медодобивния бранш дружество представи изискванията за обявените стажантски позиции за 2012 г. Стажантската програма на Елаците-Мед е ориентирана към студенти, завършващи своето обучение и мотивирани да придобият практически познания и умения в реална работна среда. Стажът ще се проведе на двете работни площадки на дружеството – рудодобивния комплекс в гр. Етрополе и обогатителната фабрика в с. Мирково. Обявените позиции са по 13 специалности.

За първи път през тази година стажантски места са обявени и в други дружества от групата – Геотрейдинг, Енергео и Геострой.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.