септември 2011

През юли и август 2011 г. Геотехмин ООД проведе платена стажантска програма, която е част от цялостната политика на компанията в подкрепа на развитието на младите хора в България и подпомагането на тяхната професионална реализация.

Геотехмин прие 22 стажанти в дирекции "Човешки ресурси", "Околна среда, здраве и безопасност", "Строителство", "ИКТ", "Оперативни дейности", "Връзки с обществеността" и "Правно и международно сътрудничество".

Участието в стажантската програма даде на студентите възможност за натрупване на практически опит в реална работна среда, за развитие на умения и изграждане на трудови навици, за идентифициране на собствените възможности и потенциала за бъдещо кариерно развитие, за запознаване с корпоративната култура и работната атмосфера в компанията.

Успешно завършилите стажанти получиха специални сертификати на официална церемония, а най-добре представилите се ще бъдат включени в базата данни с потенциални кандидати за работа. Те имат реален шанс да бъдат поканени да работят в Геотемин или да участват в реализацията на различни проекти.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.