август 2011

На 26 август 2011 г. обединение "Геотехмин – Униеко" подписа договор със Столична община за изграждане на интегрирана система от съоръжения за третиране на битовите отпадъци на Столична община. Обектът, който трябва да бъде завършен за 14 месеца, включва депо за неопасни отпадъци "Садината", ПСОВ и приемна зона.

Изпълнител на строителството е обединение между Геотехмин ООД и италианската фирма Униеко Сочиета Кооператива. Обектът е разположен в местността Садината край с. Яна, район Кремиковци.

Проектът е част от Програмата за управление на отпадъците на територията на Столична община. Той е частично финансиран по Оперативна програма "Околна среда 2007-2013" на Европейския съюз, приоритетна ос 2 "Подобряване и развитие на инфраструктурата за третиране на отпадъци". Останалата част от средствата са осигурени чрез национално финансиране, бюджета на Столична община и заем от Европейската инвестиционна банка.

 

 

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.