март 2011

Геотехмин и Елаците-Мед взеха участие във форума "Национални дни на кариерата 2011 – Добра кариера, добър живот", традиционно провеждан от Job Tiger. Мероприятието се състоя на 16 и 17 март 2011 г. в зала 3 на НДК.

Геотехмин оповести критериите за кандидатстване в стажантската си програма. Дружеството възнамерява през лятото на 2011 г. да приеме повече стажанти в различните бизнес направления отколкото през 2010 г.

Елаците-Мед също представи своята стажантска програма за 2011 г. Дружеството набира кандидати за стаж в рудодобивния комплекс в гр. Етрополе и в обогатителната фабрика в с. Мирково по следните специалности:

  • електроенергетика и електрообзавеждане;
  • механизация на минното производство;
  • обогатяване и рециклиране на суровини;
  • хидрогеология и инженерна геология;
  • маркшайдерство и геодезия;
  • разработване на полезни изкопаеми.

Целта на стажантските програми е да предоставят възможност на бъдещите специалисти да придобият практически опит. Програмите са част от стратегията на дружествата в областта на човешките ресурси за привличане и задържане на млади и мотивирани кадри.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.