декември 2010

Управителят на Геотехмин беше удостоен със златна значка на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ). Отличието беше връчено в Деня на миньора от Огнян Донев, председател на КРИБ, по повод минния празник и 20-годишнината от създаването на дружеството.

Геотехмин ООД, водеща компания за минен инженеринг, промишлено, инфраструктурно и гражданско строителство, е колективен член на КРИБ.

Д-р инж. Цоло Вутов беше удостоен и със званието "Почетен член на УС на Българската минно-геоложка камара (БМГК)", както и с грамота за активната си дейност в управлението на организацията.

За принос към българската минна промишленост с вимпел на БМГК и почетна грамота беше награден и инж. Добри Цветков, изпълнителен директор на Елаците-Мед АД, а за принос към минната промишленост и активно участие в работата на БМГК – Кети Кирова, член на Съвета на директорите на Елаците-Мед.

Сред наградените от БМГК за приноса си към минната индустрия бяха и инж. Юлий Тодоров, член на Съвета на директорите на Елаците-Мед и инж. Драгомир Драганов, генерален директор "Производство и околна среда" в минното дружество.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.