декември 2010

На 22 декември 2010 г. Евгени Ангелов, заместник министър на икономиката, енергетиката и туризма, връчи годишните японски награди за качество "БОСЕЙ 2010".

Геотехмин получи престижната награда за цялостен принос в насърчаването на търговските отношения с Япония и прилагането на добри практики от японската система за тотално управление на качеството TQM.

Церемонията по връчване на наградите БОСЕЙ се състоя в централата на Българската търговско-промишлена палата и беше уважена от Негово Превъзходителство Макото Ито, посланик на Япония и от Цветан Симеонов, председател на Управителния съвет на БТПП.

Японската награда за качество БОСЕЙ е учредена в България през 2008 г. със съдействието на Японската агенция за международно сътрудничество (JICA) и Токайския университет, Япония. За име на наградата е използвано мотото на Токайския университет "Босей", което означава "стремеж към звездите". В България наградата е представена на обществеността от Института за следдипломна квалификация към УНСС, Националния център за професионално обучение при БТПП, Асоциацията на завършилите Токайския университет, Асоциацията на обучаваните чрез JICA и Асоциацията за техническо обучение в чужбина AOTS.

Наградата се връчва за постижения при въвеждането на добри практики от японския мениджмънт и при прилагането на принципите на TQM в България.

 

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.