май 2011

През май 2011 г. управителят на Геотехмин ООД д-р инж. Цоло Вутов  участва в създаването на Съвет по иновации към Българската търговско-промишлена палата.

Съветът по иновации е основан от БТПП, Българската академия на науките и представители на бизнеса, а д-р инж. Цоло Вутов е избран за член на ръководството му.

Съветът ще съдейства за въвеждането в България на иновационни продукти и услуги и ще подпомага връзката между науката и бизнеса в контекста на Стратегията за бъдещо икономическо развитие, произтичаща от Лисабонския договор. Геотехмин ООД подкрепя принципите на стратегията за технологични иновации, устойчиво развитие, модерно образование, чиста енергия и зелено бъдеще.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.