април 2009

На 20 април 2009 г. беше открита реконструираната от Пътища и съоръжения ЕАД ул. "Опълченска".

Строителните работи се извършиха в участъка от бул. "Александър Стамболийски" до бул. "Тодор Александров", където бяха изградени две пътни платна с широчина 10.5 м, еднометрова разделителна ивица и тротоари с широчина 2 м и 4 м. Това осигурява по три ленти за движение в двете посоки, всяка от които с широчина 3.5 м.

Пътища и съоръжения изгради и нова канализация и водопровод. Беше извършена и реконструкция на кабели ниско и средно напрежение и на светофарни уредби, както и подновяване на уличното осветление и контактната мрежа, телефонизация и озеленяване на района.

Реконструкцията на ул. "Опълченска" е важна за столицата с оглед на трафика в центъра. Разширението на пътя ще облекчи движението в пиковите часове, особено по време на текущия строеж на метрото до Централна гара, тъй като основният поток от коли преминава по ул. "Опълченска".

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.