ноември 2008

Геотехмин ООД подписа договор с Global Wind Power A/S за изграждане на 14 фундамента на ветрогенератори в района на Каварна, Камен бряг и Шабла.

Работата започна в средата на ноември 2008 г. и се планира да приключи през октомври 2009 г. Геотехмин и Global Wind Power възнамеряват да продължат да работят заедно по разширяването на тази вятърна ферма, както и по други регионални проекти за ветрогенератори.

Global Wind Power A/S е 100% датска компания, основана през 2000 г. Специализира в разработване, изпълнение и управление на вятърни паркове, чиито вятърни турбини се продават на инвеститори, предимно в Дания.

Договорът с Global Wind Power е важна стъпка по пътя на Геотехмин към заемане на позиции на пазара на възобновяемите енергийни източници, на първо време като строител, а впоследствие и като инвеститор и производител.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.