ноември 2008

Пет строителни компании бяха отличени за дейността си през 2007 г. в специализиран конкурс на вестник "Пари". Церемонията по награждаването се състоя в столичния Гранд Хотел София на 11 ноември 2008 г.

Наградата "Строителна компания на годината" е учредена на базата на класация, изготвена от CBN Панов, Стойчев и Ко по поръчка на вестник "Пари". Основният критерий за оценяване на компаниите е обемът на извършените от тях строителни работи.

Класацията за 2008 г. беше подготвена на базата на сравнителни данни за 250 компании с общ оборот над 2 млрд. лева. За строителна компания на годината беше избрана Геотехмин. Изпълнителният директор Том Биймиш посвети наградата на служителите на дружеството.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.