ноември 2008

На 11 ноември 2008 г. в гр. Белоградчик се състоя официалното откриване на един от най – престижните хотели в Северозападна България – четиризвездния хотел "Скалите".

Бившият хотел на Балкантурист, който се намира в центъра на най-привлекателния и бързо развиващ се туристически град в региона, е собственост на Елаците-Мед АД. За превръщането на старата хотелска сграда в модерен комплекс са инвестирани сериозни средства. Реставрирането и модернизирането на хотела са извършени за 16 месеца от строителна фирма Геострой АД – част от групата ГЕОТЕХМИН.

В деня на официалното откриване, с парад, духова музика и водосвет беше прерязана лентата на хотел "Скалите". На церемонията присъстваха 200 гости, сред които управителите на Геотехмин, Геострой, Геотравел и Елаците-Мед, кметът на гр. Белоградчик Емил Цанков, областните управители на Враца, Видин и Монтана и посланикът на Беларус Вячеслав Качанов.

След официалната церемония гостите имаха възможност да рзгледат луксозния комплекс, който разполага с 48 комфортни стаи, заведения за хранене и развлечения, модерно оборудвани конферентни зали и спа-център.

Мероприятието завърши с коктейл, на който гостите опитаха от майсторските деликатеси на главния готвач и на сладкаря под звуците на приятна класическа музика.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.