януари 2023 г.

Геотрейдинг АД подписа договор за покупка на индустриални гуми Bridgestone. Договорените количества са за период от 3 години и са най-големите за територията на България.

„Геотрейдинг АД и Бриджстоун България имат търговски отношения от 2013 година и това е естествено продължение на нашето дългогодишно и успешно партньорство“, каза г-жа Емилия Илиева – изпълнителен директор на Геотрейдинг АД. Благодарение на този договор дружеството ще осигури навременни доставки на кариерни гуми за самосвали на своите клиенти.

„Всички от екипа на Бриджстоун България се гордеем с факта, че нашата компания е избрана за основен доставчик на индустриални гуми. Това е един от нашите най-големи договори за доставка на този размер гуми в Европа. Bridgestone Corporation е доказан световен лидер в областта на индустриалните гуми. Подписването на този дългосрочен договор с Геотрейдинг АД отново демонстрира високите стандарти и качеството на продуктите на Bridgestone.

Благодаря за доверието и вярвам, че това е поредната стъпка от едно дългогодишно успешно сътрудничество между нашите компании“, каза г-н Иво Добрев мениджър за България и Северна Македония на Bridgestone Europe.

Индустриалните гуми Bridgestone са подходящи за работа в тежки условия, при които се изисква допълнителна защита срещу механични повреди и работа при големи температурни амплитуди. Те имат по-добро сцепление, по-висока устойчивост на срязване, шарките на протектора удължават живота на гумите, а подсилените рамена намаляват щетите на страничната стена. С индустриалните гуми Bridgestone машините изминават по-големи разстояния и повишават своята производителност. С тези гуми се оптимизира времето за престой на механизацията при подмяна и ремонт на гуми.

 

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.