ноември 2022 г.

Група ГЕОТЕХМИН представи възможностите за подкрепа и работа за студенти от Университета по архитектура, строителство и геодезия по време на Международната юбилейна научна конференция „80 години УАСГ“ (9 - 11 ноември). Форумът се проведе под патронажа на президента Румен Радев.

Студенти и гости на университета посетиха щанда на Група ГЕОТЕХМИН и научиха повече за дейността на дружествата от представители на Геотехмин, Елаците-Мед, Геострой и Пътстрой-92, които отговориха на въпроси на студентите и ги информираха с перспективите за бъдеща професионална реализация.

Голям брой млади хора показаха интерес към стипендиантските и стажантските програми, шанса да работят по реални проекти, с нови технологии и как да трупат опит под ръководството на изградени професионалисти. На събитието Елаците-Мед обяви една нова стипендия за студент от УАСГ с профил хидростроителство или хидротехническо строителство за 2022/2023 г. Стипендията е с възможност за продължаване в следващи успешни курсове на обучение, както и гарантира платен летен стаж на стипендианта, който я спечели. Подробности относно възможностите за кандидатстване очаквате скоро на страницата ни Кариери

На щанда на Група ГЕОТЕХМИН студенти от УАСГ от първо лице чуха и личните впечатления за възможностите, които Геострой АД им предлага като подкрепа и професионална реализация. Беатрис Белчева, възпитаник на УАСГ, след като е била стажант и стипендиант, сега е служител на Геострой. „За мен е чест и мечта да работя по специалността си и в екип от дружелюбни и приятелски настроени хора, които ти дават мотивация да се развиваш. От стажа в компанията научих много и надградих знанията, придобити от университета“ – сподели тя за своя опит пред посетители на щанда.

Това бе второ представяне в УАСГ на възможностите за стаж и кариера в дружества от Група ГЕОТЕХМИН през настоящата година. През юни пет компании представиха своята дейност и възможности за подкрепа и партньорство на студенти от УАСГ. Немалко студенти кандидатстваха за стаж по летните стажантски програми на дружествата от Групата, а няколко успешно представили се студенти са вече служители в дружества от Група ГЕОТЕХМИН.

 

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.