Геоохрана ЕООД е специализирана в предлагането на висококачествени услуги и професионални иновативни решения в сферата на охраната и сигурността. Основната мисия на Геоохрана е да осигурява сигурност и безопасност на клиентите си посредством индивидуален подход, като се прилагат многоспектърни и ефективни решения, изцяло съобразени с нуждите на клиента, експертни познания, пълна дискретност, честност, лоялност и последователност.

Геоохрана развива дейност в следните направления:

 • Осигуряване на денонощна физическа охрана и пропускателен режим чрез стационарни и подвижни постове
 • Инсталация и поддръжка на системи за видеонаблюдение
 • Проектиране, монтаж и експлоатация на сигнално-охранителна техника
 • Обслужване на пожарогасителни и пожароизвестителни системи, системи за управление на дим и топлина и пожарни кранове.

Геоохрана има опит и капацитет в изграждането, профилактиката и поддръжката на техническите системи за сигурност  - системи за видеонаблюдение, сигнално охранителни системи, системи за контрол на достъп, радио комуникационни средства.

Геоохрана оперира единен мониторингов център за видеонаблюдение с непрекъснат режим на работа, чрез който се осъществява надежден пропускателен режим и се гарантира сигурността и спазването на трудовата дисциплина в охраняваните обекти.

Геоохрана се стреми към непрекъснато усъвършенстване и подобряване на качеството на предлаганите услуги и безупречна репутация на фирмата.

СЕРТИФИКАТИ И ЛИЦЕНЗИ

 • Лиценз №29/16.04.2004г. за извършване на охрана на имуществото на физически и юридически лица съгласно Закона за частната охранителна дейност
 • Разрешение №916/28.05.2018г. за поддържане и обслужване на противопожарни системи и съоражения на територията на цялата страна
 • Сертифициран администратор на лични данни по Закона за защита на личните данни
 • Внедрена интегрирана система съгласно изискванията на международния стандарт ISO 9001:2015, ISO 18788:2015 и ISO 45001:2018.

КОНТАКТИ
София 1619, бул. “Цар Борис III“ 279Б, ет.2

Станислав Стефанов
Управител
тел:   +359 2 808 71 13
факс: +359 2 857 51 82
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
www.geoohrana.com

Център за управление и професионално обучение ЕАД (ЦУПО ЕАД) извършва и удостоверява професионални обучения с придобиване на степен на професионална квалификация, обучения по част от професия, както и за придобиване на правоспособност и актуализиране на професионална квалификация, съгласно изискванията на ЗПОО и на основание Лицензия №200512253, издадена от Националната агенция за професионално образование и обучение.

Гео Фасилитис ЕООД е основано през 2012 г. Компанията е специализирана в консултиране и изпълнение на комплексни интегрирани фасилити мениджмънт услуги,  управлява професионално всички дейности, свързани с експлоатацията, управлението и поддръжката на:

ИТР Сървисиз ЕООД е основано през 2014 г. Дружеството е специализирано в изграждане, поддръжка и използване на изчислителни центрове, центрове за съхранение и обработка на данни и свързаните с тях услуги, поддържане на електронни съобщителни мрежи и предоставяне на достъп до интернет, гласови услуги, уеб услуги, изграждане и обслужване на информационни мрежи; проектиране, създаване, поддръжка и администриране на информационни системи; разработка и дизайн на уеб сайтове и приложения.

Мисията на ИТР Сървисиз е да подкрепи бизнеса чрез разработване, изпълнение и управление на технологичните ресурси. Основните цели на дружеството са предоставяне на услуги като оптимизация на бизнес процеси; разработване и внедряване на иновационни системи за управление на ресурсите; поддръжка на хардуер и софтуер от квалифицирани кадри, отлично обслужване на потребители.

Екипът на ИТР Сървисиз е сформиран от млади и висококвалифицирани специалисти, които работят приоритетно върху повишаване качеството на предоставяните комплексни услуги. Дружеството има много добре развита система за професионално обучение, грижи се за насърчаване развитието на служителите. Фирмената култура е либерална, гъвкава и има стремеж да съчетава потребностите на бизнеса и на отделния човек. 

КЛЮЧОВИ ПРОЕКТИ

 • Оптимизация на печата в дружествата в групата ГЕОТЕХМИН. Проектът включва анализ, консултации, действия и услуги за печатната среда в останалите фирми, хардуерно и софтуерно внедряване, както и операции, свързани с инсталации на оптимална печатна инфраструктура.
 • Колокация на центрове за съхранение и обработка на данни в чужбина. Създаване и реализиране на модел за миграция на физически и виртуални машини върху платформа VMware, проектиране и изграждане на мрежова архитектура и комуникационна инфраструктура за работа на посочените по-горе машини, отдалечена поддръжка, осигуряване с необходим софтуер и лицензи.
 • Внедряване на системи за управление на производствените процеси – DISPATCH и ProVision. DISPATCH е нова, модерна система за управление на минното производство в Рудодобивен комплекс „Елаците“, чрез която се осъществяват и контролират добивните процеси. Част от DISPATCH е системата за високоточно позициониране ProVision.
 • Внедряване на система за минно планиране – MineSight. MineSight е широко обхватна софтуерна платформа за моделиране и минно планиране, предлагаща интегрирани решения за проучване, моделиране, проектиране, планиране и производство.
 • Внедряване на Schrader TPMS - система за мониторинг и контрол на налягането, и температурата в гумите на минни автосамосвали.
 • Проектиране, разработване и внедряване на система GTMdata 2014. GTMdata 2014 е информационна система за планиране, управление и отчитане на рудничния добив.

ПОРТФОЛИО
Портфолиото на ИТР Сървисиз ЕООД включва още:

Дейности по консултиране, изграждане и поддръжка на:

 • Microsoft и Linux/UNIX базирани сървърни системи;
 • Центрове за данни реализирани върху VMware/Microsoft платформа и свързаните с тях услуги за осигуряване на висока надеждност;
 • IP базирани телефонни централи, автоматично провизиране на крайни устройства, виртуални факс системи, интерактивни гласови рецепционисти (IVR), конферентни стаи;
 • Решения за централизирано управление на идентичности на потребители и устройства, достъп до електронни ресурси, автоматизирано управление и конфигуриране на компютри и сървъри в организацията реализирани с технологии на Microsoft;
 • Цялостна защита на пощенският и WEB трафик;
 • Платформи за управление на мобилни устройства (MDM);
 • Структурно-кабелни системи, сградно управление (BMS), видеонаблюдение и контрол на достъпа.

Дейности по проектиране, разработка и внедряване на ИС: 

 • Проучване, моделиране и администриране на бази данни;
 • Проектиране, внедряване, поддръжка и администриране на информационни системи.

Дейности по уеб разработка и дизайн:

 • Проектиране, разработка и уеб дизайн на сайтове и онлайн магазини;
 • Поддръжка 24/7 на уеб сайтове и онлайн магазини;
 • SEO оптимизация;
 • Дизайн на адаптивни модификации за мобилни устройства;
 • Лого дизайн и корпоративна идентичност.

Търговска дейност:
Цялостна организация по закупуване и доставка на информационна и комуникационна техника, и необходимото оборудване за нуждите на клиента. 

ЧЛЕНСТВА
ИТР Сървисиз има членство в Microsoft Partner Network, Silver Level, със следните специализации:

 • Silver Midmarket Solution Provider
 • Silver Datacenter
 • Silver Hosting
 • Silver Small Business

КОНТАКТИ
София 1303, ул. “Странджа” 2

Светослав Маринов
Управител
тел: +359 2 965 03 50
факс: +359 2 965 03 96
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Геотравел ЕАД е създадено през 2008 г. и е специализирано в мениджмънт на хотели и предоставяне на кетъринг услуги. Дружеството управлява Хотел "Скалите", гр. Белоградчик в гр. Белоградчик, Дом на миньора "Св. Иван Рилски", с. Мирково и хостел “Етрополе“ в гр. Етрополе.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.