Хеликс ЕООД е създадено през 1995 г.

На основание търговско откритие за находище “Ливаде”, община Ихтиман, от 2007 г. дружеството има предоставена концесия за добив на неметални полезни изкопаеми – индустриални минерали – вермикулитова суровина.

Експлозивпрогрес-ГТМ ЕООД е специализирано в предоставянето на консултантски и инженерингови услуги в областта на пробивно-взривните работи.

Основната мисия на група ГЕОТЕХМИН в миннодобивната дейност е ефективен и устойчив добив, преработка и обогатяване на метални и неметални суровини и добив на строителни материали при стриктно спазване на нормативните изисквания за  здравословни и безопасни условия на труд и опазване на околната среда.

Елаците-Мед АД е водещо дружество в минната индустрия на България, с основен предмет на дейност добив и първична преработка на медно-порфирни златосъдържащи руди от находище „Елаците”. Добитата и натрошена руда се транспортира от открития рудник, разположен в землищата на гр. Етрополе и с. Челопеч, до обогатителния комплекс, с. Мирково, по уникален тунел - 6,7 километрова магистрална гумено-транспортна лента под Стара планина.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.