За нас

 

Доминик Хамерс
Изпълнителен директор

 

ПРОФЕСИОНАЛЕН ОПИТ

Доминик Хамерс е изпълнителен директор на Геотехмин ООД от ноември 2011 г. През 2014 г. той е назначен за председател на Борда на директорите на Геострой АД, а през 2015 г. става член на Надзорния съвет на Елаците-Мед АД, дружества от група ГЕОТЕХМИН.

Доминик има повече от 20 години опит в сферата на производството на цветни метали, където заема позиции във висшия мениджмънт. Бил е ангажиран предимно с търговска дейност и бизнес развитие по цялата верига - от производство и доставки на минерални суровини до продажби на метали, изделия с висока добавена стойност и вторични продукти от производството на мед, цинк и германий.

Доминик Хамерс работи последователно като:

  • Дилър на европейски облигации в ING bank в Брюксел (1987 – 1989)
  • Търговец в SOGEM – UMICORE Marketing Services по международна търговия с цинк, олово и благородни метали и управление на риска при хеджиране на техните позиции на борсата (1989 – 1993)
  • Ръководител на представителството на UMICORE Marketing Services в Москва (1993 – 1997)
  • Търговски директор на Юмикор Мед АД, гр. Пирдоп (1997 – 2002)
  • Мениджър в UMICORE Business Group Zinc, Белгия (2003 – 2006)
  • Управител на UNIVEG България (2006 – 2011)

За нас

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.