Новини

юни 2018

Геотрейдинг АД получи ексклузивни права за продажба на химически реагенти, произведени в сръбския завод „Жупа“ - Крушевац, собственост на „БИН Комерс“ ДОО.

юни 2018

В края на юни официално завърши обучението, организирано от Геотехмин ООД, за предаване на технически умения на млади геолози и минни инженери от японската компания Мицубиши Матириълс Текно Корпорейшън (ММТEC). От 14 май в продължение на месец и половина специалисти от Геотехмин ООД с международен опит в областта на геологията, минното планиране и проектиране осигуриха теоретично и практическо обучение на млади японски геолози в реална работна среда - на територията на рудник „Елаците“. Ръководител на проекта беше Владислав Трашлиев, експерт с многогодишен опит в проучването и добива, ръководещ дирекцията „Геология и концесии“ в Геотехмин.

Курсовете бяха насочени към усъвършенстване на практическия опит на специалистите от ММТЕС. В края на обучението всеки от участниците получи сертификат за успешно завършено обучение. Младите геолози Ютака Ногауа и Отомо Казуо споделиха, че са работили с изключително удоволствие и са щастливи от предоставената им възможност.

Обучението е първо в рамките на подписания през октомври 2017 г. Меморандум за разбирателство между проф. дтн инж. Цоло Вутов, управител на Геотехмин ООД, и г-н Хироаки Анзай, президент на ММТЕС. Меморандумът предвижда обучителните програми да станат основа за развитие на нови оперативни и технически умения и насърчаване на техническия обмен между инженерите от двете компании.

Новини

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.